Kütahya Fuarı'nda Olimpiyat Şampiyonu ve Hakan Altun Rüzgarı

| 0 yorum

Frig Fuarcılık'ın organizasyonu ile gerçekleştirilen 38. Kütahya Fuarı'nda konserler devam ediyor. Ünlü sanatçı Hakan Altun Kütahya'da sevenleri ile buluşarak sevilen şarkılarını seslendirdi. "Gururumuz" dediği Olimpiyat Şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'in plaketini de Altun takdim etti. 

Bu yıl 38.si düzenlenen Kütahya El sanatları ve Ticaret Fuarına yıldız yağmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü sanatçıların konser verdiği ve sevenleri ile buluştuğu fuar alanında dün akşam sevilen sanatçı Hakan Altun sahne aldı. Binlerce hayranı ile sevilen şarkılarını paylaşan Altun, şarkı söylemenin yanı sıra söz yazarlığı da yaptığını, ve yazdığı hemen her şarkının bir hikayesinin olduğunu söyledi. Yazdığı bir şarkısının hikayesini binlerce konser izleyicisine anlatan ünlü sanatçı, "Hayatımda en nefret ettiğim insan tipi, kıskanç ve kaprisli insan tipidir. Bu yaşıma kadar bu kişilikteki insanlara tahammül etmedim, bundan sonra da etmeyeceğim. İkili ilişkilerde ağzı çok laf yapan biri değilim, sadece sahnede çenem düşer. Normalde çekingen, utangaç biriyim. Birlikte olduğum bir hanımefendiye ayrılacağımı nasıl söylerim diye düşünürken dedim ki kendi kendime "Hakan Altun öyle bir şarkı yaz ki bu şarkı mesaj şarkısı olsun. Hanımefendi şarkıyı dinlesin arkasına bakmadan kaçıp gitsin. Allaha şükürler olsun bu konuda da muvaffak olduk. Hanımefendi şarkıyı dinledi, o günden beri görüşmüyoruz" diyerek "Güle güle sana, elveda, herkes kendi yoluna isimli şarkısını seslendirdi. 

OLİMPİYAT ŞAMPİYONUNA ONUR 

Hakan Altun'un konserinde 2012 Londra Olimpiyatlarında 1500 metre mesafede koşarak ülkemize altın madalya kazandıran Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencisi Aslı Çakır Alptekin'e plaketini Hakan Altun takdim etti. Aslı Çakır Alptekin'in Kütahya'nın ve Türkiye'nin gururu olduğunu belirten sanatçı Altun, "Yarışmayı seyrederken tüylerim diken diken olmuştu. Koşunun son 10 metresini ekran başında Aslı ile birlikte koştuk. Aslı Hanıma ne kadar çok teşekkür etsek azdır. Olimpiyatlarda göğsümüzü kabarttı" dedi. Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen de Aslı Çakır Alptekin'i tebrik ederek, Alptekin'in kazandığı madalyaya manen ihtiyacımız vardı. Kendisi sevinçten ağladı, hepimizi ağlattı. Bizler onunla birlikte koştuk ve o heyecanı yaşadık. Kendisini bir kez daha kutluyorum" diye konuştu. 

OLİMPİYAT ŞAMPİYONUNUN PLAKETİ HAKAN ALTUN'DAN 

Yapılan konuşmalar esnasında duygulanan ve göz yaşlarına hakim olamayan Aslı Çakır Alptekin de kendisine destek veren ve mutluluğu paylaşan herkese sonsuz teşekkür ettiğini söyledi. Şampiyon Alptekin, "Yarışmada bizler elimizden geleni yaptık. İnanıyorum ki bu başarıda sizlerin dualarının payı oldukça büyük. Hepinizden Allah razı olsun. Aldığım bu madalya Türkiye'nin Kütahya'nın madalyası., hepimizin madalyasıdır" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Hakan Altun şampiyon Alptekin'e plaketini izleyicilerin yoğun alkışları ve tezahüratları arasında takdim ederken Alptekin de üzerinde sanatçı Altun'un fotoğrafının yer aldığı Kütahya'ya özgü Çini Tabak hediye etti. 

Yapılan konuşmaların ve plaket takdimlerinin ardından konser kaldığı yerden devam ederken Hakan Altun sevilen şarkılarını gece geç saatlere kadar hayranları için seslendirdi. - KÜTAHYA

0 yorum:

Yorum Gönder