Kütahya Valisi Çiftçi, İftarda Evlere Konuk Olacak

| 0 yorum

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Ramazan ayında evlere konuk olarak, iftarlarda vatandaşlarla bir arada olmayı hedeflediğini bildirdi. 


Çiftçi, Simav'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan ayıyla ilgili yardımların, il merkezi ve 12 ilçede yardıma muhtaç vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi. 


Yardımları, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Çiftçi, Ramazan ayında her gün haber vermeden evlere konuk olarak, iftarda vatandaşlarla bir arada olmaya çalışacağını ifade etti. 


Çiftçi, vatandaşları en iyi anlamanın yolunun, onların yanında olmaktan geçtiğini dile getirerek, "Mübarek Ramazan ayını fırsat bilerek, vakit bulduğum süre zarfında iftarımı her gün farklı bir vatandaşın sofrasında açmak istiyorum. Böylece onları daha iyi anlama fırsatı bulacağıma, sorunlarını kendilerinden dinleyebileceğime inanıyorum" dedi. 


İhtiyaç sahiplerinin tespitinde işi başkalarına bırakmadıklarına dikkati çeken Çiftçi, merkez ve ilçelerde yardıma muhtaç kişilerin, kaymakamlar tarafından evlere giderek belirlendiğini anlattı. 


Çiftçi, kendi talimatı üzerine bu uygulamanın yapıldığı bilgisini vererek, 


"Arkadaşlarım talimatım üzerine fakir ve yardıma muhtaç vatandaşları bizzat evlerine kadar giderek tespit etti" diye konuştu 

0 yorum:

Yorum Gönder