Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi Kuran Okuma Yarışmasında Birinci Oldu

| 0 yorum



Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi, 9 İmam Hatip Lisesi arasında yapılan Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında il birincisi oldu. 


Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında her yıl düzenlenen Kuran-ı Kerim ve ezanı güzel okuma yarışmasının Altıntaş ilçesinde yapılan Kütahya elemelerinde 9 İmam Hatip Lisesi yarıştı. 


Altıntaş İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Altıntaş Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim'i yüzünden güzel okuma yarışmasında, Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Hasan Takak il birincisi, Kütahya Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Süleyman Darakçılar il ikincisi ve Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Süleyman Altıntaş ise il üçüncü oldu. 


Ezanı güzel okuma yarışmasında ise, Tavşanlı 


Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Eren Günay birinci, Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sinan Başer ikinci, Kütahya Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Oğuzhan Çetin de üçüncülük elde ettiler. 


Yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ramazan Çekiç ve Ali Manak ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Ertaş ve 


Altıntaş İlçe Milli Eğitim Müdürü 


Mustafa Cöre tarafından çeşitli ödüllendirildiler. 

0 yorum:

Yorum Gönder