Kütahya'da Ambulans Kazası: 2 Yaralı

| 0 yorum

Kütahya'da hasta taşıyan ambulans, otomobil ve kamyonetin karıştığı trafik kazasında, 2 kişi yaralandı. Kaza, saat 13.00 sıralarında Çevre Yolu TOKİ Kavşağı'nda meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Emet ilçesinde Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası'na, aniden fenalaşan Koah hastası Habibe Çalışkan'ı getiren Ramazan Cengiz idaresindeki 43 PK 212 plakalı ambulans, kavşakta önce İlyas Dindar yönetimindeki 43 NR 173 plakalı kamyonete, ardından da Süleyman Özkul idaresindeki 43 EC 936 plakalı otobile çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Süleyman Özkul ve yanında yolcu olarak bulunan Orhan Kasrat yaralandı. 

Yaralılar, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ambulanstaki kazazede Habibe Çalışkan ise başkan bir ambulansla Hastanenin ek hizmet binasına kaldırıldı. Ambulans sürücüsü ile içeresindeki hasta ve diğer görevlilerin kazadan dolayı yara almadıkları belirtildi. 

Kazayla alakalı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

0 yorum:

Yorum Gönder