Kaymakam Yüksel Ünal

| 0 yorum

Kütahya Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, depremde konutları hasar gören vatandaşların gelecekleri açısından 11 Ağustos 2011 tarihinin çok önemli olduğunu bildirdi.
19 Mayıstaki 5,9’luk deprem ve sonrasında devam eden artçı sarsıntılar sonucunda ilçede 684 adetkonut için yıkım, 700 konut için de orta hasar kararı alındığını ifade eden Kaymakam Ünal, “Vatandaşların hasarlı binalarıyla ilgili talep taahhütnamesi alabilmesi için 11 Ağustos 2011 Perşembe günü mesai bitimine kadar Panayır alanındaki Başbakanlık Afet ve Acil Durum Merkezi (AFAD)’a müracaatta bulunması gerekiyor. Hasarlı bina sahipleri bu tarihe kadar talep taahhütnamesi almazlarsa hakları kaybolacak. 11 Ağustos trenini kaçıran yandı” dedi.
Simav’da talep taahhütnamesi alması gereken bin 384 hak sahibi bulunduğunu hatırlatan Kaymakam Ünal, “Edindiğimim bilgiye göre bu güne kadar bunlardan sadece 573’ü talepte bulunmuş. 811 kişi talepte bulunmamış. Bu vatandaşlar talepte bulunmazsa hakları kaybolacak” diyerek hak sahiplerine son kez uyarıda bulundu.

0 yorum:

Yorum Gönder