Simav-demirci Dostluğu

| 0 yorum

Manisa Demirci’nin MHP’li Belediye Başkanı İhsan Temel, MHP ilçe yönetimi ve belediye meclis üyeleri onuruna Kütahya Simav’a bağlı Demirciköy Beldesi Şelale Tesislerinde iftar yemeği verdi.
İftar daveti için ilçesinde pek çok tesis bulunurken 40 kilometre mesafedeki Simav’a bağlı Demirciköy beldesi Şelale Tesislerini tercih etmelerinde isim benzerliğinin önemli etken olduğunu dile getiren Başkan İhsan Temel, Demirciköy beldesi ile hem isim benzerliği hem de kan kardeşliği bulunduğunu kaydetti.
Başkan İhsan Temel’in iftar davetinde Simav’a bağlı Demirciköy beldesinin MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Çetin’de hazır bulundu.
İftar sonrası dertleşip sıkıntılarını paylaştıklarını ifade eden Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Demirci ile Simav’ın illeri ayrı olmasına rağmen birbiriyle çok iyi geçinen komşu iki ilçe olduğunu bildirdi.
İsim benzerliği yüzünden Demirciköy beldesine her zaman sıcak bir yaklaşım sergilediklerini ifade eden Başkan Temel, “Yazın kavuran sıcağında Demirciköy’ün Bin 200 rakımlı Şelale Tesislerinde buz gibi bir ortamda MHP’li dostlarım ve Meclis üyelerimle birlikte iftar açmanın keyfini yaşadık” şeklinde konuştu,

0 yorum:

Yorum Gönder