Tavşanlı'daki Hastane Ek Bina İnşaatı

| 0 yorum
Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı ilçesinde devam eden hastane ek bina inşaatına ilişkin, "Bu inşaat bittikten sonra burası 350 yatak kapasitesi, ameliyathane ve yoğun bakım ünitesiyle çok güzel bir yer olacak" dedi. 

Kavuncu, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde düzenlediği basın toplantısında, vatandaşların taleplerini değerlendirip eksiklikleri gidererek daha iyi sağlık hizmeti sunmaya çalıştıklarını bildirdi. 

Hastanenin daha önce kalite ödülü aldığını belirten Kavuncu, şöyle konuştu: 

"Şu anda bir geçiş dönemindeyiz. Buna rağmen hastanemiz, Türkiye'de kalite anlamında sayılı hastaneler arasına girdi ve geçtiğimiz dönemlerde ödül aldı. Bu konuda çalışan sağlık personelimizi, doktorlarımızı, yöneticilerimizi kutluyorum. Hastanede daha iyi hizmet vermek için yapımı süren binanın tamamlanmasının ardından mevcut binalarda iyileştirme çalışmaları yapılacak. Bu inşaat bittikten sonra burası 350 yatak kapasitesi, ameliyathane ve yoğun bakım ünitesiyle çok güzel bir yer olacak." 

Kavuncu, hastaneye ulaşımın sağlandığı yolun iyileştirilmesi amacıyla Tavşanlı Belediyesi ve Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi'nden destek aldıklarını dile getirdi. 

Kurumların işbirliğiyle yolun iyileştirileceğini anlatan Kavuncu, "Dağçeşme Mahallesi tarafından yapılabilecek yol için projeler üzerinde çalışmaktayız. En kısa zamanda bu yol konusunu da iyi bir duruma bağlamak istiyoruz" diye konuştu. 

Toplantıda, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sabahattin Altıntaş ve hastanede görevli bazı doktorlar hazır bulundu. 

0 yorum:

Yorum Gönder