Demirciköy Belediye Başkanı Çetin'in Vefatı

| 0 yorum

Simav ilçesine bağlı Demirciköy beldesinde, 19 Ağustos'ta kalp krizine bağlı solunum yetmezliği sonucu vefat eden Mustafa Çetin'in yerine Belediye Başkanlığı'na, Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Turan Sümer (47) getirildi. 

MHP'den 4, CHP'den 3 ve AK Parti'den 2 üyesi bulunan Demirciköy Belediye Meclisi, Çetin'in vefatı sonrası Belediye Başkanlığı ve Belediye Başkanvekilliği görevlerini yürütecek Belediye Meclisi üyelerinin belirlenmesi amacıyla Belediye Kanununun ilgili maddeleri gereği olağanüstü toplandı. 

Uğur Atasoy başkanlığında yapılan toplantıda, Belediye Başkanlığı'na aday olan CHP'li üye Turan Sümer 5, MHP'li üye Bekir Ok 4 oy aldı. Buna göre, Belediye Başkanlığı'na Sümer, Belediye Başkanvekilliği'ne de Cumhur Ferah Göker (65) seçildi. 

Sümer, seçim sonrası yaptığı konuşmada, merhum Mustafa Çetin'in yerinin asla doldurulamayacağını söyledi. 

Belediyenin, belde ve belde halkı için verdiği hizmetlerin aynen devam edeceğini belirten Sümer, "Beni Belediye Başkanı seçen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, onların güvenini boşa çıkarmayacağımı ifade ediyorum. Bugünden itibaren bir partinin Meclis üyesi değil, Demirciköy Belediyesi ve beldede yaşayan herkesin Belediye Başkanı'yım" dedi. 

Göker ise kendisine duyulan güvenden mutluluk duyduğunu dile getirerek, 

"Değişen hiçbir şey yok. Merhum Başkanımız Mustafa Çetin'in hizmetlerini yine hep birlikte devam ettireceğiz. Belediye ve meclis yönetiminde sağladığımız birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek, beldemiz için hizmetlerimizi birlikte sürdüreceğiz" diye konuştu. 

0 yorum:

Yorum Gönder