Ambulans Helikopter Bu Sefer Doktorun Hayatını Kurtardı

| 0 yorum

Kütahya'da kaza yapan acil servis doktoru için Afyon'dan havalanan helikopter, genç doktoru olay yerinden alarak İzmir'e götürdü. 


Kütahya Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Acil Serviste görevli Doktor Selçuk Seçal (29) bu sabah saat 10.00 sularında Simav Sındırgı karayolunun 8 kilometresi Derbent Virajları mevkiinde sevk ve idaresindeki 43 KT 455 plakalı hususi otomobili ile kaza yaptı. 


Dr. Selçuk Seçal Acil Servisteki görevinin yanı sıra geçici görevle ilçeye bağlı Hisarbey beldesinde aile hekimliği görevini de yürütüyordu. 


Sabah saatlerinde Simav'dan ikinci görev yeri olan Hisarbey beldesine giderken Simav-Sındırgı karayolunun derbent mevkiinde virajı alamayan çocuksuz evli Selçuk Seçal takla atarak 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. 


Hurdaya dönen araçtan çıkamayan Selçuk Seçal'ı yoldan gelip geçen sürücüler fark etti. Olay yerine çağrılan 112 Acil ambulansı ile görev yaptığı Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Selçuk Seçal'a ilk müdahaleyi meslektaşları yaptı. 


Göğüs ve bel kısımlarında kırıklar tespit edilen Selçuk Seçal'ın daha iyi bir hastaneye sevki için Afyon'dan helikopter ambulans istendi. 


Simav Şehir Stadına inen ambulans helikopter yaralı Selçuk Seçal'ı alarak İzmir Medikal Park Hastanesine ulaştırmak üzere havalandı. - KÜTAHYA

0 yorum:

Yorum Gönder