Ölüme Böyle Gittiler

| 0 yorum
Kütahya'da sabah saatlerinde bir yolcu otobüsü, yolun kenarındaki ağaçlara çarparak devrilmiş ve 6 kişi ölmüş, 44 kişi yaralanmıştı. 

Kazada ölen 5 yolcunun kimlikleri belirlendi. Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na gönderilen cesetlerin kimlikleri şöyle: 

Otobüs sürücüsü Faruk Demiralp, yolculardan Metehan Öztürk (56) ve torunu Serhan Öztürk (8), Mustafa Öztürk (53), Elif Sultan Sarıkaya (3), Emel Petek olarak tespit edildi. 

Kazada yaralanan 44 kişinin tedavilerine ise DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki iki özel hastanede devam ediliyor. 

Faruk Demiralp idaresindeki 07 EJM 06 plakalı otobüs, Kütahya-Eskişehir karayolunun 3. kilometresinde yolun kenarındaki ağaçlara çarparak devrilmişti. 

Kaza, civardaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

Kütahya - Eskişehir karayolunun 3. kilometresindeki tesisin güvenlik kameralarından biri, otobüsün kavşaktan geçtiğini görüntüledi. 

Diğer kamera kaydında da otobüsün, yoldan çıkarak ağaçlara çarpıp devrilmesi ve daha sonra çevredeki diğer araçların sürücülerinin durarak araçlarından inmesi görülüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder