Ödülleriyle Orman İşletmesinin Gururu Oldular

| 0 yorum

Kütahya'nın orman zengini ilçesi Simav'da İşletme Müdürlüğünde görevli 3 personelin Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2011'in başarılı personelleri arasında gösterilmesi ve ödüllendirilmesi işletmedeki arkadaşları arasında bayram havası estirdi. 

Simav Orman İşletme Müdürü Enver Yıldırım, Aksaz Orman İşletme Şefi Erdal Güngör, Naşa Şefliğinde görevli Orman Muhafaza Memuru Atalay Avcı ve Simav Merkez Şefliğinde görevli orman işçisi Niyazi Kurnaz'ın Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2011'in en başarılı personelleri arasında gösterilmesi ve ardından da özel çini tabak ile ödüllendirilmelerinin kendilerini ve işletmedeki tüm çalışanları gururlandırdığını bildirdi. 

Kütahya'nın orman zengini ilçesi Simav'ın bu kapsamdaki sorunlarının çözümü maksadıyla çalışanlarıyla birlikte ekip halende uyumlu bir çalışmanın içerisinde bulunduklarını dile getiren Yıldırım, "Arkadaşlarımızla gururlanıyoruz. Simav Orman İşletme Müdürlüğü 2011'deki faaliyetleri ve başarılı çalışmaları ile Türkiye'de ilk 5 işletme arasına girmeyi başaran nadir ilçelerden birisidir. Bu başarıda işletmemizdeki tüm çalışanlarımızın ortak payı bulunmaktadır" dedi. 

Simav Orman İşletme Müdürlüğünün 2011'de 144 bin metreküp dikili kabuklu gövde hacmindeki programa karşın 170 bin metreküplük bir programı hayata geçirdiğine vurgu yapan Yıldırım, "2011'de ayrıca 115 bin metreküp endüstriyel odun programına karşın 123 bin metreküplük bir çalışma yaptık. Bunun yanında 2 bin 215 hektarlık bozuk alanda rehabilitasyon çalışması yapılarak ormanlarımızı daha verimli hale getirdik. 737 hektarlık alanda ağaçlandırma çalışması yapılmış ve bu alanlara 1 milyon 200 bin adet ceviz, badem, fıstık çamı, Antep fıstığı ve kestane gibi çeşitli fidanı dikimi sağlanmıştır" dedi.  

0 yorum:

Yorum Gönder