Hisarcık'ta "Doğayı Seviyoruz, Birlikte Koruyoruz" Projesi

| 0 yorum

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfı tarafından başlatılan "Doğayı Seviyoruz, Birlikte Koruyoruz" Projesi kapsamında pil, mavi Kapak ve atık kağıt toplama kampanyasıdüzenlendi. 

Kampanya hakkında bilgi veren Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğretmeni Aysel Kaptan, " Öğrencilerin küçük yaşta doğa sevgisini aşılamak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla geri dönüşümü mümkün alan ve ormanların korunması amacıyla atık kağıt toplanmaktadır, Bunun yanı sıra doğaya çok büyük bir zarar veren atık pillerin de toplanarak geri dönüşümün sağlanması amacıyla pil toplama kampanyası da devam etmektedir. Ayrıca bu kampanyada sakat ve yaşlılarımızda unutulmadı. Onlar içinde tekerlekli sandalye temin edebilmek amacıyla mavi kapaktoplama kampanyası da başlatıldı. Kampanya sonunda sınıflardan gelen atık kağıt, pil ve mavikapaklar tek tek kilo veya adeti belirlenip not alınmaktadır. Kampanyamız eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edecektir." Dedi. 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bütün, " Kampanya sonunda en çok doğaya geri dönüşüm için atık toplayan sınıfların kapıları Anasınıfı Öğretmeni Aysel Kaptan'ın öncülüğünde öğrencileriyle birlikte süslenecek. Ayrıca Hafta sunu Müdür ve Müdür yardımcısının da katılacağı bir doğa gezi planlanacak. Kazanılan tekerlekli sandalye ihtiyacı olan sakat ve yaşlı bir vatandaşımıza hediye edecekler. "Doğayı Seviyoruz. Birlikte Koruyoruz." Kampanyası büyük bir ilgi görmektedir. Şimdiden yaklaşık 500 adet 

pil, 1000 adet mavi Kapak ve 10 çuval atık kağıt toplanmıştır. Bu kampanyamıza herkesin desteğini bekliyoruz." Diye konuştu. 

0 yorum:

Yorum Gönder