Simav’da Beton Katkı Malzemesi Yüklü Tır Devrildi: 2 Yaralı

| 0 yorum

Kütahya Simav’da buzlanma yüzünden virajı alamayan yüklü bir TIR’ın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü ile birlikte yanında yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre Yüksel Kaya (46) yönetimindeki beton katkı maddesi yüklü 41 F 7728 plakalı TIR, dün gece yarısı saat 24.00 sularında aşırı buzlanma yüzünden kayganlaşan Simav-Kütahya ve Uşak karayolunun birinci kilometresindeki Yeşilköy kavşağındaki virajı alamayarak yan yattı.
Kazada İzmit’ten aldığı beton katkı maddesini Simav’daki Usaş isimli hazır beton tesislerine getirmekte olan TIR şoförü Yüksel Kaya ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Hüseyin Başaran (30) isimli vatandaş yaralandı.
Yaralı araç sürücüsü Yüksel Kaya ile yolcu Hüseyin Başaran yoldan geçen vatandaşların çağırdığı 112 ambulansı ile önce Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesine ardından da Kütahya Evliya Çelebi Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların Simav’da yapılan ilk kontrollerinde burnu kırılan araç sürücüsü Hüseyin Kaya ile vücudunun değişik bölgelerinde kırıklar oluşan yolcu Hüseyin Başaran tedavisi için 147 kilometre uzaklıktaki Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesine sevk edildi.
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

0 yorum:

Yorum Gönder