Kümaşspor, Başarı Ve İstikrarın Sembolü

| 0 yorum

Süper Amatör Küme'de mücadele eden Kümaşspor, istikrarlı mücadelesini sürdürüyor. Kulüp Başkanı B.Bülent Arık, son haftalardaki çıkışları ile şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını söyledi.
Başarı için yönetim, teknik adam ve futbolcuların adeta kenetlendiğini belirten Arık, "Takımımızın başarıçıtası her geçen hafta yükseliyor. Bizim asıl amacımız ligde centilmence mücadele ederek, sonuca ulaşmaktır. Antreman ve maçlarımızda başta Genel Müdürümüz Hüseyin Gürcan ve Yönetim Kurulu üyemiz Bilal Cicavoğlu olmak üzere tüm fabrika yöneticilerimiz bizleri yalnız bırakmıyor. Durum böyle olunca başarılarda peşinden geliyor. Şu an takımımızda hava çok iyi. Kalan maçlarımızı da kazanarak sezonu şampiyon olarak kapatmak istiyoruz" dedi.
Ekrem Koç'un teknik direktörlüğündeki futbolcular Tunca, Recep, Ömer, Yiğit, İlyas, İsmail, Gökçen, Burak, Feyyaz, Sercan, Emrah, Ertan, Aliş, Olgun, Emre, Cenk, Serkan ve Alptuğ, Kümaşspor'un başarısı için ter döküyor.
KUPA, MADALYA VE PLAKET KOLEKSİYONU
Kulübün şimdiye kadar kazandığı kupa, madalya ve plaketlerin Kümaş merkez binası girişinde sergilendiğini ifade eden Başkan B.Bülent Arık, " Kümaşspor, Kütahya'nın köklü kulüpleninden birisi. 1980 yılında kurulan kulübümüz geçtiğimiz yıllarda çok büyük başarılara imza atmıştır. Kümaşspor, 2004-2005 sezonunda 1. Amatör Küme Merkez B Grubu Şampiyonu, play oflarda da ikinci oldu. 2009 yılında 1. Amatör Küme de şampiyon olduk. Ayrıca kulübümüz bünyesindeki Bayanlar Voleybol takımımız bölge müsabakalarına katılarak, büyük bir başarı elde etti" diye konuştu.
"GENÇLERİ KAHVE KÖŞELERİNDEN KURTARDIK"
Kümaş'ın, kentin sosyal yaşımına da büyük katkılar sağlayan bir kurum olduğunu dile getiren Başkan Arık, "Bilindiği gibi, spor dostluk, barış ve kardeşliktir. Kulübü bu mantıkla yönetiyoruz. Kütahya'da bir çok genci kahve köşelerinden kurtararak, üretken hale getirdik" şeklinde konuştu.
Arık, Kümaşspor'un karışlaşmalarında sadece Kümaş çalışanlarının değil, çok sayıda Kütahyalının da takıma destek vermek için stada geldiğini kaydetti.

0 yorum:

Yorum Gönder