Satılık Kümaş Manyezit (Tmsf Kümaş Manyezit Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü Satışa Çıkardı)

| 0 yorum


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kümaş Manyezit Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 320 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF) Kümaş Manyezit Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 320 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkardı. İhale 20 Aralık'ta yapılacak. 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu "Kümaş Manyezit Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" Satış Komisyonu Başkanlığı'nın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Kümaş Kütahya Manyezit İşletmeleri A.Ş., Korunt Madencilik İnşaat Hazır Beton Nak. San. ve Tic. A.Ş., Kümaş Sanayi Ürünleri ve İnş. Paz. ve Tic. A.Ş., Bommag Manyezit Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.'nin oluşturduğu "Kümaş Manyezit Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" satışa çıkarıldı. Muhammen bedeli 320 milyon dolar olarak belirlenen 4 bütünlüğün ihalesine katılabilmek için "Fon"un Vakıflar Bankası'ndaki ilgili hesabına 32 milyon dolar teminat yatırılacak. Teminatın yatırıldığını gösteren dekont veya söz konusu belgelerin 19 Aralık 2011 tarihinde saat 17: 00'a kadar "Satış Komisyonu"na teslim edilmesi gerekecek. 

-İHALE 20 ARALIK'TA YAPILACAK- 

İhale 20 Aralık 2011 saat 15.00'da "Fon"un İstanbul Esentepe adresinde yapılacak. Kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak ihaleye açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşaması ile devam edilecek. - Ankara

0 yorum:

Yorum Gönder