Orman Bölge Müdürlüğünde Hizmet İçi Eğitim Semineri

| 0 yorum


Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde, idari ve mali işler konularında hizmet içi eğitim semineri verildiği bildirildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Turan Doğan tarafından verilen seminerde, izinler, mal bildirimi, disiplin ve disiplin Soruşturmaları, Harcırah Kanunu uygulamaları, işçi çalıştırılmasına ilişkin usul ve esaslar, toplu sözleşme hükümleri, iş kazalarında yapılması gereken iş ve işlemler, resmi yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar konularında bilgiler aktarıldığı ifade edildi.

Seminerde, katılımcılar tarafından uygulamaya yönelik tereddüt edilen konular ve merak edilenlerin, soru-cevap şeklinde değerlendirildiği duyurularak, şöyle denildi:

"Seminerin sonunda katılımcılar tarafından memnuniyetler dile getirildi. Bu eğitim ve bilgilendirme seminerlerinin tüm Şube Müdürlükleri ile ilgili konular için de düzenlenmesi temenni edildi. Bu temenni çerçevesinde Bölge Müdürlüğünde işletme ve pazarlama, silvikültür, plan ve proje, koruma konularını ve muhasebe yetkililerini ilgilendiren konuları içeren bir seminer takvimi hazırlanması ve bu seminerlere işletme muhasebe yetkilileri, işletme şefleri, işletme müdür yardımcılarının da katılması talimatı verildi. İçinde bulunduğumuz çağın bilgi çağı olduğu ve bilginin en güçlü silah olduğuna vurgu yapılarak, herkesin kendini geliştirmesi, bilgilerini tazelemesi ve çağa ayak uydurabilmek için bol bol okuması gerektiği uyarısında bulunuldu." 
- KÜTAHYA

0 yorum:

Yorum Gönder