Kütahya'da Zafer Bayramı Kutlamaları

| 0 yorum

30 Ağustos Zafer Bayramının 90. Yıldönümü Kutlama törenleri kapsamında yapılan tebriklerin kabulü Kütahya Valisi Kenan Çiftçi tarafından Valilik makamında yapıldı. 

26 Ağustos 2012 Pazar günü başlayan Türk Ulusunun yeniden dirildiği, hürriyet ve bağımsızlık için nihai hamleye karar verdiği, 30 Ağustos Zafer Bayramının 90. Yıldönümü Kutlama törenleri 30 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 08.30'da Vilayet önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve bayrağımızın göndere çekilmesi ile devam etti. 

Çelenk sunma töreninden sonra protokole dahil zevatın tebriklerini kabulü Kütahya Valisi Kenan Çiftçi tarafından Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu ve Kütahya Belediye Başkan Vekili Halil Toklu ile birlikte Valilik Makamında yapıldı. 

Törenler daha sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyük Taarruz'u yönettiği Kütahya'nın Dumlupınar İlçesi ile Altıntaş İlçesi'ne bağlı Zafertepeçalköy Beldesi'nde devam etti. - KÜTAHYA

0 yorum:

Yorum Gönder