Kütahya'da Sürücü Dehşeti: 6 Yaralı

| 0 yorum

Kütahya'da polis telsizlerinden hakkında 'hızlı ve tehlikeli araç kullanıyor' anonsu yapılan bir sürücü, bölünmüş yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritte seyir halindeki otomobillerin arasına daldı. Kazada 4 otomobil birbirine girerken 6 kişi de yaralandı. 

Kaza, dün gece Kütahya-Eskişehir yolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Vatandaşlar, 155 Polis İmdat hattını arayarak, 37 HA 851 plakalı otomobil sürücüsünün aşırı süratli ve tehlikeli araç kullandığı ihbarını verdi. Bunun üzerine polis ekipleri otomobilin peşine düşerken, kısa süre sonra çevre yolu üzerindeki cezaevi önünde trafik kazası ihbarı alarak olay yerine gittiklerinde, kazaya sebep olan aracın aradıkları otomobil olduğunu gördüler. 

Sürücü Yasin Rifat G.'nin 37 HA 851 plakalı otomobille yeni Otogar istikametinden merkeze geldiği esnada, aşırı sürat nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek bölünmüş yol ortasındaki bariyerleri yıkıp, karşı şeritten gelen otomobillerin arasına daldığı öğrenildi. 43 DC 301, 43 EC 154 ve 43 LC 091 plakalı 3 otomobile çarpıp devrilerek durabilen otomobilde sıkışan 19 yaşındaki Kübra T. ve 37 yaşındaki annesi Fatma T., itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılırken, sürücü Yasin Rifat G., Kübra T. (19), Fatma T. (37), Ercan E. (36), Tunahan O. (16) ve Bedirhan O. (13) isimli yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Öte yandan, polis ekipleri araçta çok sayıda bira şişesine rastladı. Hastanede alkol muayenesi yapılan sürücünün 0.34 promil alkollü olduğu tespit edilirken, kanuni sınırın ise 0,50 promil olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. - KÜTAHYA

0 yorum:

Yorum Gönder