Altıntaş'ta Trafik Kazaları: 10 Yaralı

| 0 yorum

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Kazalarda yaklaşık 28 bin TL maddi hasar oluştuğu bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Altıntaş ilçesi Aykırıkçı köyü yakınlarında meydana geldi. U.T. idaresindeki araç, Kütahya istikametinde seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen M.K.'ye çarptı. Kazada M.K. ile araç sürücüsü U.T. ve araçta bulunan T.B. yaralandı. Araçta yaklaşık 7 bin TL maddi hasarın oluştuğu kaydedildi. 

Altıntaş ilçesine bağlı Pusan köyü yakınlarında Afyon istikametinde olan Ö.A., direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafına doğru takla atarak kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü Ö.A. ve araçta yolcu olarak bulunan S.A. ile O.A. yaralanırken araçta yaklaşık 10 bin TL maddi hasar oluştu. 

Altıntaş ilçesine bağlı Erenköy yakınlarında Afyon istikametine aracıyla gitmekte olan C.B., direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü C.B. ile araçta bulunan G.B. yaralanırken araçta yaklaşık 3 bin TL maddi hasar oluştu. 

Diğer kaza ise Altıntaş-Aykırıkçı köyü yakınlarında meydana geldi. I.R.T. idaresindeki araç Afyon istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü I.R.T. ile araçta yolcu olarak bulunan H.T. ve N.T. yaralanırken araçta yaklaşık 8 bin TL maddi hasar oluştuğu bildirildi. 

0 yorum:

Yorum Gönder