30 Ağustos Zafer Koşusu Dumlupınar'da Yapılacak

| 0 yorum

Kütahya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl 6'ncısı düzenlenecek olan "Kütahya Dumlupınar 30 Ağustos Büyük Zafer Koşusu" Dumlupınar ilçesinde yapılacak. 

Kütahya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ferdi yarışlar Küçük Bayanlarda 1500 metre, Küçük Erkekler ve Yıldız Bayanlarda 2 bin metre, Yıldız Erkek ve Master Bayanlarda 3 bin metre, Büyük Bayanlarda 5 bin metre ve Büyük Erkeklerde ise 10 bin metre koşuları gerçekleştirilecek. 

Bay ve bayanlarda küçükler 11-13 ve yıldızlar ise 14-16 yaş gruplarını kapsarken, büyükler yarışı 17 ve üzeri, master bayanlar 25 ve üzeri, master erkekler yarışı ise 30 yaş ve üzerini kapsıyor. 

Küçük bayanlar ve küçük erkekler, yıldız bayanlar ve yıldız erkekler ile büyük erkeklerde ilk 10, master erkekler ve büyük bayanlarda ilk 5, master bayanlarda ilk 3'e girecek sporculara madalyaların yanı sıra Kütahya Belediyesi'nce para ödülü verilecek. 

Açıklamada, kategorilerinde ilk 3'e girenlere madalya ve para ödülleri aynı gün Zafertepe Tören Alanı'nda, diğer sporcuların ödülleri de yarışların ardından Dumlupınar ilçesinde verileceği duyuruldu.

0 yorum:

Yorum Gönder