Kütahya'da Kuran Kursu Bahçesinde Fidan Dikimi

| 0 yorum


Kütahya'da, Orman Genel Müdürlüğü ve diğer kamu kurumları arasında imzalanan ağaçlandırma protokolleri kapsamında Parmakören Kız Kuran Kursu bahçesinde fidan dikildi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği Parmakören Kız Kuran Kursu bahçesinin sedir fidanlarıyla ağaçlandırıldığı bildirildi.

Fidan dikimine, Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit ve İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, Kütahya Orman İşletme Müdürü Göksel Gök, Kuran Kursu görevlileri ve öğrencilerin katıldığı duyurulan açıklamada, şunları kaydedildi:

"Kursta eğitim alacakların daha güzel bir ortamda çalışmalarını sürdürebilmeleri için bahçeyi yeşile donatma gayreti içinde olan Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, ağaç dikme ve ağacı korumanın ülkeye ve insanlığa yapılmış en büyük hizmetlerden biri olduğunun gerçekliğini ortaya koydu. Sahada peyzaj çalışmalarına devam edileceği belirtildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde uygun görülen cami, kurs ve mezarlıklar gibi alanlara fidan dikilmesi hedefleniyor."

- KÜTAHYA

    0 yorum:

    Yorum Gönder