MHP'den Kütahya'ya Konservatuvar Talebi

| 0 yorum



MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) bünyesinde konservatuvar açılmasının yararlı olacağını bildirdi.

Belek, yazılı açıklamasında, Kütahya'nın çok fazla sanatçının yetiştiği bir coğrafya olduğunu, burada sanata ve sanatçıya önem verildiğini belirtti.

DPÜ bünyesinde özellikle Türk müziği, sinema ve tiyatro alanlarında faaliyet gösterecek konservatuvar açılması gerektiğini savunan Belek, şunları kaydetti:

"Konservatuvar açılması için çalışma yapılmasını ve yapılacak çalışmalarda siyaset kurumu olarak Rektörümüzün yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. İnanıyorum ki, katma değeri açısından da düşünüldüğünde ve Kütahya'nın gelişiminde önemli rolü olacak bu bölümlerin açılmasına esnaf odalarımız ve bütün sivil toplum kuruluşlarının da destekleri yüksek olacaktır.

Seçim öncesi Jandarma Taburunun Kütahya'dan gideceğini söylediğimizde, iktidar partisinin milletvekilleri, (Jandarma Taburu gitmeyecek), (Gidecek ama yerine Polis Okulu gelecek) gibi beyanatlarla Kütahya kamuoyunu sürekli oyalamışlardır. MHP olarak kaybettiğimiz değerlerin yerine katma değeri daha yüksek kurum ve kuruluşlarla kayıplarımızın telafi edilmesini arzu ediyoruz. Bu anlamda Kütahya'ya verilen sözlerin takipçisi olarak Polis Okulunun da açılması için çalışmaların başlamasını istiyoruz." 
- Kütahya

0 yorum:

Yorum Gönder