Yankesicilik Zanlıları Altıntaş'ta Yakalandı

| 0 yorum


Eskişehir'de bir yankesicilik olayına karıştıkları iddia edilen 3 şahıs Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde yakalandı. Eskişehir emniyetine teslim edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir'de yankesicilik olayına karıştıkları iddia edilen ve araçla il dışına çıktıkları tespit edilen şahıslar Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde yakalandı. Kendilerine gelen ihbarı değerlendiren Altıntaş İlçe Emniyet Amirliği, aracın ilçeden geçebileceği ihtimali üzerine harekete geçti. Altıntaş Emniyet Amirliğince yapılan trafik kontrolünde ihbar edilen araç durdurularak içerisinde bulunan İ.A., K.K. ve R.T. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların Eskişehir'de "silkeleme" yöntemi ile bir şahsın parasını çaldığı, ayrıca çeşitli suçlardan poliste kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Altıntaş İlçe Emniyet Amirliğince yakalanan şahısları Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken mahkemeye sevk edilen şahısların üçünün de tutuklandığı bildirildi. - KÜTAHYA

    0 yorum:

    Yorum Gönder