Yaşam Mücadelesini 13 Gün Sonra Kaybetti

| 0 yorum


Kütahya'nın Simav İlçesi'nde 28 Ekim'de hız nedeniyle takla atan otomobilin sürücüsü 18 yaşındaki Şevket Oğuz Tiryaki, ağır yaralı olarak kaldığı hastanede kazadan 13 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Aynı kazada, otomobil içindeki lise öğrencisi Tuğçe Aygün olay yerinde hayatını kaybetmişti. 

Simav İlçesi Sanayi Sitesi girişinde geçen 28 Ekim'de meydana gelen kazada, Simav Kız Meslek Lisesi 10'uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Tuğçe Aygün, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen tören ardından okuldan ayrılıp kendisini eve bırakması için arkadaşı Şevket Oğuz Tiryaki'nin kullandığı 34 AV 372 plakalı otomobile bindi ve bir süre sonra hız nedeniyle takla otomobilden fırlayan liseli kız hayatını kaybetti. Otomobil içinde sıkışıp ağır yaralanan sürücü Tiryaki, itfaiye tarafından kurtarılıp Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan daha sonra da Yoğum Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam edilen Tiryaki, kazadan 13 gün sonra dün (Çarşamba) verdiği yaşam savaşını kaybetti. Büyük bir umutla genç adamın hastaneden çıkacağı günü bekleyen yakınları acı haberle yıkıldı. 

AYNI GÜN TOPRAĞA VERİLDİ 

Trafik canavarının kurbanı olan Şevket Oğuz Tiryaki'nin cenazesi yakınları tarafından hastane morgundan alınıp Halil Ağa Camii'ne getirildi. Tiryaki ikindi namazı sonrası gözyaşları arasında Yeni Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Kütahya / Simav

0 yorum:

Yorum Gönder