Kütahyalı Basketbolcular Lige İddialı Hazırlanıyor

| 0 yorum



Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde (EBBL) mücadele eden Kütahya Gençlik Merkezi takımının antrenörü Burak Tavalıoğlu, sezon öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını ve 6'lı grupta ilk 3'e girmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Tavalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezon Tarım Kredi Ülküspor adıyla EBBL'de yer aldıklarını hatırlattı.

Bu sezon yönetimin değişmesiyle takımın adının Kütahya Gençlik Merkezi olduğunu belirten Tavalıoğlu, ilk üç haftayı deplasmanda geçireceklerini ifade etti.

İlk iç saha maçını 3 Aralık'ta yapacakları bilgisini veren Tavalıoğlu, şunları kaydetti:

"6'lı grupta yer alıyoruz ve amacımız ilk 3'e girmek. Grubumuzda Antalya Palmiye, Afyon Telekom, Boluspor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Antalya Kepez Belediye takımları bulunuyor. Bazı imkansızlık ve zorluklarımız var ama bu sezon hayata geçirdiğimiz kombine taraftar kartlarının satışından kulübümüze bir nebze olsun maddi yönden dönüşüm sağlamaya çalışıyoruz. Kütahya halkından da destek bekliyoruz. Takım olarak geçen sezonun çekirdek kadrosunu koruyarak eksik olduğumuz bölgelere yaptığımız gerekli takviyelerle bu sezon hayata geçirilecek Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde (TB3L) yer almak istiyoruz."

Tavalıoğlu, ilk karşılaşmayı Antalya Palmiye ile Antalya'da oynayacaklarını belirtti. 
- KÜTAHYA

0 yorum:

Yorum Gönder