Kar Yağışı Geliyor

| 0 yorum
Türkiye'nin, Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği, bazı illerde yağmur ve kar yağışının görüleceği bildirildi. 

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yurdun kuzey kesimlerinin bu gece saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. 

Ayrıca hafta sonunda Balkanlar üzerinden gelecek yeni bir soğuk ve yağışlı hava yurdu etkisi altına alacak. Buna göre, 14 ve 15 Ekim tarihlerinde Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kütahya,Eskişehir çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bartın, Zonguldak çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.


Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Giresun, Muş ve Diyarbakır çevrelerinin 17 Ekim Pazartesi günü yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların Marmara'nın batısı ile Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Afyonkarahisar, Antalya, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Edirne, Kırklareli,Tekirdağ, Çanakkale ile gece saatlerinde Balıkesir, Bursa, Bilecik, Bolu ve Kütahya'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 



 ANKARA
Anadolu Ajansı


0 yorum:

Yorum Gönder