Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar Göreve Başladı

| 0 yorum



Kütahya'nın Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Haci Çağlar getirildi.
Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem'den boşalan ve Sadettin Kaynar tarafından vekaleten yürütülen Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Kütahya Terörle Mücadele Şube Müdürü Haci Çağlar tayin edildi.
1961 Trabzon doğumlu olan Haci Çağlar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1983 yılında Emniyet Teşkilatında memuriyete başladı.
Sivas, Van, Bursa, İstanbul ve Kütahya illerinde 28 yıl görev yapan Haci Çağlar, 2007 yılından beri Kütahya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevini yürütüyordu.
En son olarak Gediz İlçe Emniyet Müdürü olan Haci Çağlar, Kütahya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü sırasında Gedizli öğrencilerin terör ve buna benzer kötülüklerin pençesine düşmemeleri için bilinçlendirme seminerleri verdiği ilçeyi yakından tanıdığını ve her yönden çok temiz bir yerleşim yeri olduğunu söyledi.
İlçede sigara içen öğrencilerin dikkatini çektiğini ve bu durumun kendisini üzdüğünü dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, sigara alışkanlığının bertaraf edilmesi için Emniyet Müdürlüğü olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.
Emniyet Müdürü Çağlar, İlgili kurumlar, aileler ve öğrencilerle işbirliği yaparak "Sağlıklı Yaşam" programı çerçevesinde sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için mücadele edileceğini ifade etti.
Müdür Çağlar, evli ve üç çocuk babası.

0 yorum:

Yorum Gönder