Belçika'da Türk İşadamı, Valilerin Onuruna Yemek Verdi

| 0 yorum


Belçika'da çeşitli temaslar için bulunan Zafer Kalkınma Heyetine ve Heyette bulunan Valilerin Onuruna Temse şehrinde yemek veren iş adamı Süleyman Öztürk, aynı zamanda Gent ve Temse şehrinde bulunan Türk iş adamları ile heyeti bir araya getirdi. 

Temse şehrinde de Rietgors Öztürk Restaurant'ta verilen yemekte Öztürk Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk açılış konuşması yaptıktan sonra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu iş adamlarına Afyon şehrinde yapılacak olan havalimanı müjdesini verdi. 

Başkanlığını Uşak Valisi Özdemir Çakacak'ın yaptığı Zafer Kalkınma Ajansı heyeti, üyeleri Afyonkarahisar Valisi İrfan BalkanlıoğluKütahya Valisi Kenan Çiftçi'nin yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ile Belçika'daydı. 

İşadamı Süleyman Öztürk tarafından Temse şehrinde onurlarına verilen yemekte konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu Belçika'da Afyonluların çoğunlukta olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden burada bulunan hemşehrilerimize Türkiye'de kendi bölgelerinde yatırım yapmalarını bekliyoruz. Türk işadamları artık dünya çapında kendilerinden söz ettirdiklerini görüyoruz, buda bizi mutlu ediyor. Afyon şehri beş Yıldızlı oteller sıralamasında Türkiye'de yedinci sırada yer alıyor, 2013'de hizmete girmesi beklenen Zafer Havaalanı'nın çevresinde ciddi yatırım imkanlarının oluşacaktır, bunun için yatırım yapacak iş adamlarının bu fırsatlardan yararlanması gerekir dedi. 

Zafer Kalkınma Ajansı heyeti Charlorio havaalanında incelemelerde bulunduklarını ve diğer illerin valileriyle birlikte Türkiye'de yapılacak yatırımlar kapsamında gurbetçi yatırımcılar için ellerinden gelen her türlü kolaylığı ve imkanı sağlamaya hazır olduklarını bildirdiler. 

BAŞARILI TÜRK'LERİ BURADA ZİYARET ETMEK NE MUTLU 

Zafer Kalkınma Heyetinde bulunan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Belçika ziyaretimizde bir çok başarılı Türk işadamını ziyaret ettik, buda bizi mutlu etti. Bakın burada Türk işadamı Süleyman Öztürk bizi Belçika'da kendi tesislerinde ağırladı ve ne kadar mutlu edici bir durum bu. Bir Türk olarak gurbet elde çalışmış başarmış ve işçilikten işveren durumuna gelmiş. Aynı şekilde Türkiye'ye de yatırımlarınızı bekliyoruz" dedi. 

İşadamı Süleyman Öztürk, Temse şehrinde valiler ve beraberindeki heyet onuruna verdiği yemekte Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Hüsnü Serteser ile birlikte Türkiye'ye yapacakları yatırımlar hakkında bilgiler vererek yatırımlarını beklediklerini dile getirdiler. 

Belçika'nın Temse şehrinde de Rietgors Öztürk Restaurant'ta Zafer Kalkınma Ajansı heyeti ile bir araya gelen Türk iş adamları Türkiye'ye yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler aldılar. Toplantı sonrası İş adamı Süleyman Öztürk tarafından heyette bulunanlara ünlü Belçika çikolatası hediye edildi.

0 yorum:

Yorum Gönder