5 Günlük Eğitimden Geçirildiler

| 0 yorum



Kütahya'da, 'bölgede etkin işbirliği ağlarının oluşturulması' proje kapsamında, 5 günlük eğitimden geçirilen 15 İl Özel İdaresi personeline sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Kütahya'da İl Özel İdaresine ait mevcut yol ve su kaynakları verilerinin veritabanının oluşturulması, sorgulanabilir sayısal harita üzerinde gösterilmesi, yönetilmesi, güncel tutulmasına yönelik çalışmalar yapılarak hızlı ve doğru karar destek sisteminin oluşturulmasını sağlamak amacıyla yapılacak olan karar destek sistemi oluşturulması çalışmaları projesi eğitimi tamamlandı.
Zafer Kalkınma Ajansının 2011 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programında 'Bölgede etkin işbirliği ağları oluşturulması ve bölge’nin bilgi ve iletişim altyapısının geliştirilmesi' doğrultusunda hazırlanacak olan projenin, ajans tarafından da destekleneceği kaydedildi.
Sertifika törenine Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Köse, İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya, Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Kibici, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Özmen katıldı.

0 yorum:

Yorum Gönder