İstanbul'dan Gelen Hırsızlar Kaçarken Yakalandı

| 0 yorum

İstanbul'dan Antalya güzergahında bulan illerdeki çevreyolundaki dairelere girip hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı. 

Edinilen bilgilere göre; Cumhuriyet Mahallesi Öncü Sokak üzerinde bulunan Er Sitesi sakinleri bir kişinin site bahçesinde beklerken iki kişinin de bir daireye girdiğini görüp durumu polise bildirdi. 

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bahse konu dairenin arka balkonundan iki kişinin atladığını fark ederek kaçan hırsızları kovaladı. 

Kısa sürede yakalanan Mustafa Selçuk Kanalıcı ile Oğuzhan Eyüpoğlu, alınan sağlık raporunun ardından Hırsızlık Büro Amirliğine götürüldüğü esnada aynı sitenin farklı blogundan hırsızlık ihbarı geldi. 

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kaçan Seyit Mehmet D.'nin İstanbul'da bulunan oto kiralama servisinden kiraladığı 34 GJZ 66 plakalı otomobili yol üzerine terk edilmiş halde bırakıp kaçtığını tespit etti. 

Alınan ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığına çıkarılan Eyüpoğlu ve Kanalıcı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Bahse konu hırsızlık olayında yakalanan Eyüpoğlu ve Kanalıcı'nın daha önceden de poliste 'Hırsızlık, Gasp, Tacis' suçlarından çok sayıda kaydının olduğu, olay yerinden kaçan Seyit Mehmet D.'nin ise yakalanması için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçildiği edinilen bilgiler arasında.

0 yorum:

Yorum Gönder