5 Bininci Nikahı Oğluna Kıydı

| 0 yorum

Kütahya'nın Simav ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı ve nikah memuru Süleyman Özkan, 27 yılda 5 bin çiftin nikah işlemini yaptı. Yılda ortalama 185 çiftin en mutlu anlarına tanıklık eden Özkan, 5 bininci nikahını oğlunun ve gelininin düğününde kıydı. 


Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Simav Belediyesi'nde 1980 yılında fen işleri memuru unvanıyla göreve başladığını, 1985'te ise Yazı İşleri Müdürü ve nikah memuru olarak görevlendirildiğini bildirdi. 


Belediye Başkan Yardımcılığı'nı 1997'den bu yana sürdürdüğünü belirten Özkan, 1985'ten itibaren 27 yılda binlerce çiftin en mutlu anlarına tanıklık ettiğini anlattı. 


Özkan, 27 yılda 5 bin çiftin nikahını kıyarak, "İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta" sözüyle başlayan törenlerde yıllardır hep sağlık, mutluluk ve hayırlı geçim temennisinde bulunduğunu ifade etti. 


Yılda ortalama 185 nikah kıydığı bilgisini veren Özkan, şöyle konuştu: 


"5 bininci nikahımı, oğlum Aydın ve gelinim Pınar Özkan'ın düğününde kıydım. Gün gelecek, kendi oğlumun da nikahını kıyacağım hiç aklıma gelmezdi. Hayatımın ve mesleğimin en önemli anılarını bu nikahta yaşadım. Bu günü unutamam. İnsan kendi oğlu ve gelini için de Allah'tan güzel dileklerde bulunurken gerçekten heyecanlanıyor. Ömür boyu sürmesi dilekleriyle genç çiftlerin yanı sıra hayatlarının ikinci baharını yaşamak için bir araya gelen yaşlı çiftleri de evlendiriyoruz." 

0 yorum:

Yorum Gönder