Simav’da Gece Pisliği Esnafı Bıktırdı

| 0 yorum

Kütahya Simav’da geceleri aldıkları alkolün etkisiyle yerleri pisleten ve kaldırımları boş bira ve şarap şişeleriyle dolduran sarhoşlar tarihi Şadırvanlar Çarşısındaki esnafları bıktırdı.
Her sabah işyerlerinin önünde boş bira ve şarap şişeleri ile karşılaşan ve dükkanlarının önünde pisliklerle karşılaşmaktan bıkıp usandıklarını dile getiren Şadırvanlar çarşısı esnafı emniyet ve zabıtanın bölgede daha etkin denetim yapmasını istedi.
Şadırvanlar çarşısında mekan sahibi bıçakçı Hüseyin Zengin, ayakkabıcı Süleyman Gökçedağ, ayakkabı tamircisi Mehmet İbiş, ayakkabı tamircisi Mustafa Gökçek, tuhafiyeci Kazım Görgülü, tuhafiyeci Adem Gökçe, ayakkabı tamircisi Yaşar Aksoy, sarraf Ali Biçer, sarraf Ramazan Taş ile ayakkabı tamircisi Kadir Yaşa, son bir aydır bölgeye dadanan gece kuşlarından şikayetçi olduklarını söyledi.
İşyerlerinin önünde boş bira ve şarap şişesi ile yerlerde pislik görmek istemediklerini ifade eden esnaflar, polis ve zabıtadan geceleri bölgede daha etkin denetim yapmasını talep ettiklerini kaydetti.
Polis veya zabıtanın duruma müdahale etmemesi halinde olayın daha da büyümesinden endişe ettiklerini dile getiren esnaflar, “Bunlar işi giderek azıtıyorlar. İşyerlerimize zarar vermelerinden endişe ediyoruz. Gerekli önlemlerin alınmasını bekliyoruz” dedi
(MY-EFE)


0 yorum:

Yorum Gönder