Kütahyaspor'a Bursa'dan Can Suyu Geldi

| 0 yorum

BAL Liginde şampiyonluk yarışında zirveyi zorlayan Kütahyaspor birlik ve beraberlik yolunda da her geçen gün daha güç kazanıyor. Yönetim kurulunun gurbetteki Kütahyalılara yaptıkları ziyaretlerden ilk önemli geri dönüş dün oldu. 

Bursa'da yaşayan ve Kütahya'ya yaptığı sayısız bağış ve yardımlarla tüm hemşerilerinin gönlünü kazanan İşadamı Mete Tetik bu kez Kütahyaspor'a yardım elini uzattı. 

Geçtiğimiz günlerde Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Tekdemir ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla beraber Bursa'da Mete Tetik'i makamında ziyaret etmişler ve Kütahyaspor çatısı altında kendisini de görmek istedikleri iletmişlerdi. İşlerinin yoğunluğundan dolayı sık sık memleketine gelemediğini belirten Tetik dışarıdan Kütahyaspor'u desteklemeye hazır olduğunu belirtmişti. Bu bağlamda Kütahyaspor'la sponsorluk anlaşması imzalanmış ve işadamı Mete Tetik Kütahyaspor'a 30 bin TL para vermeyi taahhüt etmişti. Bu taahhüt gereği olan 30 Bin TL'nin ilk ödemesi 15 Bin TL dün Kütahyasporlu yöneticilere ulaştırıldı. Transfer döneminde ihtiyaç duyulan bölgelere yeni futbolculardahil edilerek takım güçlendirilirken, bu dönemde yapılan harcamalarla yönetim kurulu yeni kaynak arayışlarına girmişti. Mete Tetik tarafından yapılan bu yardımla Kütahyaspor ekonomik anlamda derin bir nefes alırken Mete Tetik tüm Kütahyalı hemşerilerinin kalbini bir kez daha kazandı. Kütahya'da yapılacak olan her yardım işinde elinden gelenin en iyisi yaparak memleketine olan bağlılığını gözler önüne seren Mete Tetik, bu yardımıyla spor camiasının da takdirini topladı. 

Kütahyalı  adamı Mete Tetik'in yapmış olduğu yardımla ilgili olarak konuşan Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Tekdemir ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi; 

"Biz yönetim kurulu olarak yeniden seçildiğinde iki önemli konu üzerinde duracağımızın ısrarla altını çizmiştik. Birincisi ve asli görevimiz Kütahyaspor'u şampiyon yapmak ve bu amaçta sonsuz gayret harcamaktı. Şuanda takımımız zirve ortağı ve adı şampiyon olabilecek takımlar arasındadır. Bir diğer vaadimiz ise tüm Kütahyalıları mavi lacivertli çatı altında toplamaktı. Biz birinci hedefimizden kopmadan ilerlerken ikinci hedefimizi de yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde  adamı ağabeyimiz Mete Tetik' Bursa'daki işyerinde ziyaret etmiş kendilerine hedeflerimizi anlatmıştık. Kendisi de böyle bir birlikteliğin içerisinde olamasa da yardımcısı olacağının sözünü vermişti. Kendileri sözlerinde durarak vaat ettikleri paranın ilk yarısını gönderdiler. Bizler bu gelen yardımla maddi anlamda önemli bir virajı daha geçtik. Kendilerine tüm Kütahyalılar ve Kütahyaspor camiası adına canı yürekten teşekkür ediyor, çalışma hayatında başarılar diliyorum" dedi. - KÜTAHYA

0 yorum:

Yorum Gönder