Yediemin Otoparkında Hacizli Hayvanlar

| 0 yorum
Oğuzhan KILIÇKütahya, (DHA) - Kütahya'da hacizli, çalıntı, kusurlu ve ya eksik evrak nedeniyle trafikten men edilen araçların çekildiği yediemin otoparkında hacizli tavuk, horoz, inek ve buzağı da bulunuyor. 

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerince yapılan uygulamalarda plakasız, çalıntı, hacizli, icralık, kusurlu, tescilsiz ve ya belgeleri eksik olan araçlar Kütahya'nın Hacıazizler Mahallesi'ndeki Üç Boyut Yediemin Otopark ve Deposu'na çekiliyor. Yediemin otoparkının işletmeciliğini 4 yıldır yapan Murat Anılır, otoparkta yaklaşık 200 araç bulunduğunu söyledi. Otoparka çekilen araç sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Anılır, Bu araçların çoğu çürümeye terk edilmiş. Devletin bir an önce bu araçları satışa çıkarması gerekir dedi. 

Murat Anılır, otoparkta hacizli hayvanların kaldığı barınağın da bulunduğunu belirtti. Anılır, Otopark sınırları içerisindeki 11 adet depomuzda borçlarından dolayı haciz edilen ev ve büro eşyaları da var. Tabii burada ilginç bir olay daha var. Hayvan barınağımızda yine vatandaşın borcundan dolayı haciz edilen 9 tane tavuk, 2 tane horoz, 3 inek ve 2 buzağı bulunuyor. Bu hayvanlara mecburen biz bakıyoruz diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder