Simav’da Yüksekten Düşen Engelli Genç Hayatını Kaybetti.

| 0 yorum



Kütahya Simav’da yüksekten düşen engelli genç hayatını kaybetti. Evlerine 50 metre ilerde bir tarlanın kenarında okuldan dönen çocuklar tarafından yaralı vaziyette bulunan19 yaşındaki Halil İbrahim Yavuz isimli engelli genç tedavisi için götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre ilçe merkezine 55 kilometre uzaklıktaki İmranlar köyünde ailesi ile birlikte yaşayan Halil İbrahim Yavuz isimli engelli genç, 10 Ekim Pazartesi sabahı sokağa çıktı. Evlerine 50 metre ilerde bir bahçenin çitlerle çevrili duvarını aşıp tarlaya geçmeye çalışan engelli genç bir metre yüksekten aşağıya düştü.
Başını taşa çarpan engelli vatandaş yerden kalkamadı. Öğleden sonra saat 15.00 sularında okuldan dönen çocuklar tarafından yaralı vaziyette bulunan Halil İbrahim Yavuz, dayısı Adem Sutay tarafından olay yerine çağrılan 112 Ambulansı ile Kütahya’nın Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ailenin üç çocuğundan ortancası olan engelli gencin cesedi kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Savcılık tarafından Bursa Adli Tıp kurumuna gönderildi. Dün Adli Tıp Kurumundan gelen engelli genç Halil İbrahim Yavuz’un cenazesi köyde toprağa verildi.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

0 yorum:

Yorum Gönder