Simav'da Öğrenciler Belediye Başkanı Karahan'ı Ziyaret Etti

| 0 yorum
arsıv

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı ziyaret eden bir grup öğrenci, yurt ile okul arasındaki yolun yapılması talebinde bulundu.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Arif Pala, Akbaldır mevkisinde faaliyet gösteren Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı 75. Yıl Cumhuriyet Yurdunun Müdür Yardımcısı Ziya Karaca, Cumhuriyet Anadolu Lisesi OkulAile Birliği Başkanı Meral Çeğin, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Doğrul ile öğrenciler Ercan Cansu ve Tayfur Karaduman, Karahan'ı makamında ziyaret etti.

75. Yıl Cumhuriyet Yurdunda kalan 123 ortaöğretim öğrencisini temsilen konuşan Ercan Cansu, Akbaldır'da yapımı devam eden okul inşaatından yurt binasına kadar olan 2 kilometrelik patika yola parke taşı döşenmesini istedi.

Pala ise yurdun jeotermal enerjiyle ısıtılması için belediyeye başvuruda bulunduklarını hatırlatarak, bunun sağlanması halinde öğrencilerin banyo sorununun giderileceğini bildirdi.

Karahan, öğrencilerin istediği patika yol için hemen keşif yaptıracağını ve sorununun çözüleceğini ifade ederek, "Belediyelerin çevre düzenlemesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının en yoğun olduğu aylar haziran, temmuz, ağustos ve eylül aylarıdır. Ne yazık ki, 19 Mayıs gecesi yaşanan deprem, belediye olarak birçok önceliğimizin ikinci plana kaydırılmasına neden oldu. Çünkü deprem sonrası çok daha acil hizmetlergünlerimizi doldurdu" dedi.

- KÜTAHYA

0 yorum:

Yorum Gönder