Orman Bölge Müdürlüğü Ekipleri Araç Yangınına Müdahale Etti

| 0 yorum
arsıv

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, İzmir'in Seferihisar ilçesinden Kütahya'ya dönerken yolda gördükleri araç yangınına müdahale ettiği bildirildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, yangın müdahale timinin, Seferihisar'da çıkan orman yangınının söndürülmesi çalışmalarına katıldığı belirtildi.

Timin görev dönüşü, Manisa'nın Kula ilçesinde, İzmir-Uşak karayolunda bir kamyonun yanmaya başladığını fark ettiği duyurulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fren balatalarının ısınması sonucu kasasından yanmaya başlayan haşhaş yüklü kamyon, Seferhisar'da otluk alanda çıkan ve ormanlık alana sıçrayarak büyüyen yangına destek kuvvet olarak giden, Kütahya ve Tavşanlı yangın ilk müdahale ekiplerinin dönüş güzergahında yapılan erken ve etkin müdahale sonucu tamamen yanmaktan kurtarıldı. İlk şaşkınlığı atlatan araç sahibi, Hızır gibi yetişen, bu ani ve çok seri bir şekilde gelen yardım karşısında hem hayretini hem de teşekkürlerini belirtti. Karayolundaki vatandaşlar da yangının çevreye tehlike arz etmeden söndürülmesi konusunda ekiplerin müdahalesinden dolayı teşekkürlerini bildirdi."

- KÜTAHYA

0 yorum:

Yorum Gönder