5 Gündür Aranan Gencin Cesedi Bulundu

| 0 yorum

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde 5 gündür kayıp olan sigara dağıtıcısı 27 yaşındaki Çağlar Başköy'ün karayolu kenarındaki boş arazide havyanlar tarafından parçalanmış cesedi bulundu. Başköy'ün ölüm nedeninin yapılacak otopside belirleneceği bildirildi. 

Bir firmada sigara dağıtıcısı olarak çalışan ve bekar olan Çağlar Başköy, 4 Şubat 2012 tarihinde ortadan kayboldu. Başköy'ün kullandığı minibüs ilçe merkezinde park halinde bulundu. Yakınları Çağlar Başköy'ün bulunması için polise başvurdu. 

Yakınları ve polisin araması sürerken, köylüler bugün saat 15.00 sıralarında Tavşanlı-Kütahya karayolunun 6'ncı kilometresindeki Bursa Beton Tesisleri yakınlarında yol kenarındaki boş arazide köpeklerin bir cesedin etrafında olduğunu görünce durumu jandarmaya bildirdi. 

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, hayvanlar tarafından parçalanmış cesedin, 5 gündür kayıp olan Çağlar Başköy'e ait olduğunu belirledi. Ceset, otopsi için Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Yetkililer, Çağlar Başköy'ün ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucunda belirleneceğini, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

0 yorum:

Yorum Gönder